Opdrachtgever

Flexleidster is de specialist in flexibele personeelsoplossingen voor de kinderopvang. Wij zijn momenteel vooral actief in de regio midden Nederland, de randstad en Almere. Bent u in een andere regio dan hierboven genoemd op zoek naar flexibele personeelsondersteuning neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers zijn zowel in te zetten op het kinderdagverblijf als bij de buitenschoolse opvang.

 

Over ons

Flexleidster is ontstaan vanuit onze visie dat het beter kan met de inzet van extern personeel in de kinderopvang. Wij merken, door ons contact met een groot aantal kinderopvanglocaties, duidelijk een vraag om in het geval van acute uitval van personeel de vervangster zo snel mogelijk aan de slag te hebben. Nu gaan de meeste uitzendorganisaties pas veel later open dan u als kinderdagverblijf en hierdoor moet er tot wel 3 uur gewacht worden voor een tijdelijke kracht op locatie aanwezig is. Dit kan volgens ons beter en door onze ruime openingstijden en unieke werkwijze(via een app) kunnen wij ervoor zorgen dat de wachttijd voor u minimaal is.
Het team van Flexleidster is een bundeling van expertisen. Als eerste hebben de oprichters gezamenlijk jarenlange ervaring op het gebied van HR en de uitzendbranche. Zij hebben in het verleden flexpools ingericht en aangestuurd. Onze intercedenten worden geselecteerd op zowel ervaring in de kinderopvang als in de uitzendbranche.

Visie
Door ons met onze dienstverlening specifiek op de kinderopvang te richten een meerwaarde zijn voor de kinderdagverblijven waar wij mee samenwerken.
Missie
Door professionele en specifieke werving en selectie van pedagogisch medewerksters bijdragen aan een hoogwaardige en flexibele kinderopvang

 

Waarom Flexleidster

Flexleidster is geen normaal uitzendbureau. Wij zijn speciaal ingericht om kinderdagverblijven te ontzorgen en dit doen wij door de volgende punten:

 • Bereikbaar;
  Wij zijn open van 7:30 tot 17:30 uur van maandag t/m donderdag en vrijdag van 07:30 tot 16:00 uur. Dus ook al wanneer úw bedrijf open gaat en u het meest behoefte heeft aan oproepkrachten.
 • Betaalbaar;
  Ons proces is, waar mogelijk, geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we u een scherpe prijs bieden. Dit zonder concessies te doen aan onze persoonlijke aandacht voor kandidaat en opdrachtgever.
 • Samenwerking;
  Wij proberen zo veel mogelijk de medewerkers van uw voorkeur naar u uit te zenden.
 • Flexleidster bestand;
  Wij beschikken over een ruim bestand met gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers worden geselecteerd op persoonlijkheid, ervaring, opleiding en motivatie.
  Onze medewerkers volgen jaarlijks extra cursussen en zijn in het bezit van een geldig VOG.
 • Specialisatie;
  Wij bieden u een meerwaarde door onze ervaring in de kinderopvang en onze focus op één vakgebied.

Onze werkwijze

Aandacht

Een duidelijke en transparante aanpak is voor ons zeer belangrijk.
Onze medewerkers hebben zelf ervaring met of in de kinderopvang. En weten daarom als geen ander dat geen twee kinderdagverblijven hetzelfde zijn. Wij nemen dan ook ruim de tijd om kennis te maken  om zo uw wensen en vereisten goed in beeld te brengen.
Uiteraard krijgen onze flexleidsters deze aandacht ook. Volgens ons is dit de enige manier om een optimale koppeling te maken tussen onze medewerkers en uw kinderdagverblijf.

Expertise

Onze Flexleidsters worden, voor ze bij u aan de slag gaan, uitgebreid getest op persoonlijkheid, ervaring en motivatie. Al onze medewerkers zijn vanzelfsprekend in het bezit van relevante diploma’s en een geldige VOG. Hiernaast bieden wij onze medewerkers meerdere keren per jaar de mogelijkheid om door ons verzorgde cursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

In overleg kunnen wij onze medewerkers ook testen op punten die voor u van belang zijn en zo ons selectieproces aanpassen aan uw organisatie. Optimale service is ook hier ons uitgangspunt.