Wie wij zijn en waar wij voor staan

Wij staan voor samen. Jij wil als pedagogisch medewerker op een locatie staan waar jij het meeste tot jouw recht komt en wij willen dat onze klanten ontzorgd worden met pedagogische medewerkers die met passie en energie hun werk uit willen voeren. Ons doel is om jouw wens te matchen met de juiste klant en de juiste dienst.

Wat is het voordeel van werken bij Flexleidster?
Wij hebben hierboven al aangegeven dat wij voor samen staan. Samen kijken wij naar jouw rooster en plannen deze in. Samen bespreken wij wat voor soort contract jij zou willen. Ben jij de hele week beschikbaar en wil jij best een stukje rijden, maar heb jij geen beschikking over een auto? Geen probleem! Vanaf een beschikbaarheid van 28 uur, bieden wij de optie om in een Opel Karl te rijden waarvan jij ca. 1/3 van de kilometers voor privé mag gebruiken. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om de diensten te kunnen draaien!

In de App ”Werkbriefje” log jij heel makkelijk, via jouw telefoon in en geef jij jouw beschikbaarheid aan. Op basis van jouw beschikbaarheid zoeken wij diensten die met jouw beschikbaarheid overeenkomen en deze leggen wij aan jou voor. Jij accepteert de dienst die jij wil en jouw rooster is gemaakt.

Hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet?
Hieronder hebben wij dat nog even stapsgewijs uitgelegd staan. Wil jij weten of jouw diploma kwalificeert om te werken als pedagogisch medewerker? Klik dan hier . Ben je benieuwd naar alle vacatures? bekijk dan deze pagina.

solliciteren pedagogisch medewerker flexleidster

Heb je vragen? Bel ons op 030-2080202 of stuur een mail naar werving@flexleidster.nl en wij helpen je graag verder! Ook kun je het contactformulier hier invullen.