Werkzoekende

Wil jij net als de 1.000 andere die wij hebben geholpen aan een baan aan de slag in de kinderopvang? Dan zit je goed!

Waarom je bij ons zou willen werken? Simpel! Je kan bij Flexleidster zelf kiezen welke dagen je wil werken (en uiteraard welke niet). Dit doe je door middel van een handige app: werkbriefje. Deze kun je op je smartphone downloaden en super snel invullen en op ieder moment wijzigen. Ook biedt Flexleidster contracten aan MET vaste uren, zodat jij zekerheid hebt van een minimum aantal uur per maand. Dit is nog niet alles! Het is namelijk ook zo dat je een Opel Karl kan leasen vanuit Flexleidster. Hiervoor kom je in aanmerking als je een contract wil van minimaal 24 tot maximaal 36 uur.

Wij willen jou graag stapsgewijs een stuk wijzer maken over de procedure van het werken bij ons.

1

Kijk  of je met jouw diploma aan de slag mag als pedagogisch medewerker. De lijst met opleidingen en diploma’s vind je hier. 

2

Bedenk welk contract voor jou het meest ideaal is, wij bieden namelijk verschillende contracten aan: 0-36 uur, 12-24 uur, 28-36 uur en bij een 28-36 uur contract kan je in aanmerking komen voor een Opel Karl als auto!

3

Kijk naar de vacatures en klik op de vacature die jou het meest aanspreekt.

4

Druk op solliciteer nu en vul je gegevens in

5

Wij nemen je solliciatie in behandeling en nodigen jou daarna uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op het hoofdkantoor in Leusden of wij plannen een bel afspraak met je in!

6

Hierna ronden wij je dossier samen af en kun je aan de slag bij Flexleidster!

Kom je ergens niet uit? Bel ons 030-2080202 of stuur een mail naar werving@flexleidster.nl en wij helpen je graag verder!